AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates fidan dikmek

Kahve falında domates fidan dikmek

Kahve falında domates fidan dikmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında domates fidan dikmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında domates fidan dikmek kötü kişilerden uzak durulacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek aile içinde husumet gelişeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, daha çok çalışılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa fidan dikmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak engel teşkil edeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Kahve falında asma fidanı dikmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dut fidanı dikmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir