AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm fidanı dikmek

Kahve falında üzüm fidanı dikmek

Kahve falında üzüm fidanı dikmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek galibiyet kazanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında incir fidanı dikmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında mezara fidan dikmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işarettir.

Kahve falında yeşil fidan dikmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında elma fidanı dikmek yeni bir adım atılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet eder.

Kahve falında portakal fidanı dikmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir