AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kurşunu görmek

Kahve falında balık kurşunu görmek

Kahve falında balık kurşunu görmek bazı engellerle karşılaşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yeni bir hayata başlayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında balık kurşunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Kahve falında balık kurşunu görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kurşun kalem toplamak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun vurulmak saygınlığının artacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinden kurşun almak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir