AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan kurşunlanmak

Kahve falında kafadan kurşunlanmak

Kahve falında kafadan kurşunlanmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, zor zamanların biteceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Kahve falında kafadan kurşun yemek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yanlış işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafadan yaralanmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak yakın çevresine fikir danışacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir