AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem toplamak

Kahve falında kurşun kalem toplamak

Kahve falında kurşun kalem toplamak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ticarette ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem toplamak gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Kahve falında kurşun kalem toplamak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem kırmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem vermek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir