AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun vurulmak

Kahve falında kurşun vurulmak

Kahve falında kurşun vurulmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, malının artacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun vurulmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, büyük bir işin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına delalettir.

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak aksine daha da zorlaştıracağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak bazı kaynakların tükeneceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir