AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kurşun kovanı görmek

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında boş kurşun kovanı gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek rahat şekilde geçineceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun kovanı görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Kahve falında boş arı kovanı görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında boş kovan görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında boş mermi kovan görmek hedeflerini tutturamayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında arı kovanı görmek yaptığı hataları düzelteceğine, ruhen rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir