AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, şifa göreceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu içmek saadetinin yükseleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında zemzem suyunu içmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında zemzem suyu istemek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir