AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyunda yüzmek

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek kalben çok rahat edileceğine, bolluk içine olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında zemzem suyu almak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında zemzem suyu içmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu vermek büyük maddi kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek işlerin çok iyiye gideceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir