AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, şansının kendinden yana olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyu içmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyunu içmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir