AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyu dağıtmak

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında zemzem dağıtmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında zemzem suyu almak çok büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ev taşımaya işaret eder.

Kahve falında zemzem suyu vermek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında zemzem suyu istemek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çıkış yolları bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir