AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyu doldurmak

Kahve falında zemzem suyu doldurmak

Kahve falında zemzem suyu doldurmak kazancının tükenmeyeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem doldurmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu içmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek verimin ve bereketin geleceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında zemzem suyunu içmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında zemzem suyu vermek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir