AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine zemzem suyu vermek

Kahve falında birine zemzem suyu vermek

Kahve falında birine zemzem suyu vermek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında zemzem suyunu içmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, herkesin rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında zemzem suyu vermek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek borçların kısa sürede kapanacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında zemzem suyu istemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir