AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyu vermek

Kahve falında zemzem suyu vermek

Kahve falında zemzem suyu vermek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu vermek gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek başının ağrıyacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyu vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir