AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli su içmek

Kahve falında zehirli su içmek

Kahve falında zehirli su içmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli su içmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında zehirli su içmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri içmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri içmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli süt içmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında zehir içmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi bardak su içmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek suya doymamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir