AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli süt içmek

Kahve falında zehirli süt içmek

Kahve falında zehirli süt içmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında zehirli süt içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında zehirli süt içmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli süt görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli su içmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan zehiri içmek kötü durumlara düşürüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zehir içmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare zehiri içmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında bardakla süt içmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe süt içmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir