AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare zehiri içmek

Kahve falında fare zehiri içmek

Kahve falında fare zehiri içmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sıhhat ve moral bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında fare zehiri içmek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Kahve falında fare zehiri içmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare zehir görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında zehirli fare görmek kazançlı adımlar atılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare zehiri yemek büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında fare zehiri almak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri içmek sevdikleri ile bir arada olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir