AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan zehiri içmek

Kahve falında yılan zehiri içmek

Kahve falında yılan zehiri içmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında yılan zehiri içmek gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Kahve falında yılan zehiri içmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, mutlu bir evliliğe işarettir.

Kahve falında fare zehiri içmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında zehir içmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli su içmek üzüntülerinden kurtulacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret eder.

Kahve falında zehirli süt içmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalettir.

Kahve falında yılandan zehirlenmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın zehirini almak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir