AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir içmek

Kahve falında zehir içmek

Kahve falında zehir içmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında zehir içmek gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yılan zehiri içmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında zehirli su içmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında zehir içmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında fare zehiri içmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Kahve falında zehirli süt içmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işarettir.

Kahve falında banyoda zehirlenmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirsiz mantar görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir