AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli su görmek

Kahve falında zehirli su görmek

Kahve falında zehirli su görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, hidayete erip huzuru bulacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli su gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında zehirli su görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli su içmek fal sahibinin içine kapanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek çok sıkıntı çekeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında zehir yediğini görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işarettir.

Kahve falında zehir tükürmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehir yemek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulur.

Kahve falında zehirli ekmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir