AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek suya doymamak

Kahve falında su içmek suya doymamak

Kahve falında su içmek suya doymamak işlerinin iyi gideceğine, dini inançların güçleneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içmek suya doymamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında doymadan su içmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında doya doya su içmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içmek ve doymamak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında su içmek ama doymamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek suya doymamak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına yorulur.

Kahve falında su içip doymamak başkalarının malına göz dikeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Kahve falında suya doyamamak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir