AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirsiz yılan görmek

Kahve falında zehirsiz yılan görmek

Kahve falında zehirsiz yılan görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirsiz yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında yılan zehiri görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın zehirini almak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında yılan zehiri emmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yılandan zehirlenmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında yılan zehiri içmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir