AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir yemek

Kahve falında zehir yemek

Kahve falında zehir yemek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, onları okula göndereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında zehir yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Kahve falında zehirli mantar yemek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli meyve yemek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli yemek görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri yemek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli ot yemek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli et yemek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında zehirli yemek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehir yemek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir