AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir yediğini görmek

Kahve falında zehir yediğini görmek

Kahve falında zehir yediğini görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında zehir yediğini gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında zehir yediğini görmek günden güne sorunlarının artacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında yemekten zehirlenmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli sinek görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar yemek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında zehir emmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli balık görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir