AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir tükürmek

Kahve falında zehir tükürmek

Kahve falında zehir tükürmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sadece kendisini düşüneceğine inanılır.

Kahve falında zehir tükürmek gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında zehir tükürmek maddi kayba uğrayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın zehirini almak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında yılan zehiri emmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında zehirli mantar görmek geçim derdinin sona ereceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerinin zehirlendiğini görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli su görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri almak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir