AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli ekmek

Kahve falında zehirli ekmek

Kahve falında zehirli ekmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli ekmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Kahve falında zehirli ekmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli ekmek yemek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri emmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli su içmek herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında zehir dökmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında banyoda zehirlenmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli ot görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında zehir almak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir