AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli yılanlar görmek

Kahve falında zehirli yılanlar görmek

Kahve falında zehirli yılanlar görmek başarısızlıklara düşeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında zehirli yılanlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işarettir.

Kahve falında yılan zehiri emmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, nice noksanlık içinde olduğuna alamet eder.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılandan zehirlenmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir