AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli kertenkele görmek

Kahve falında zehirli kertenkele görmek

Kahve falında zehirli kertenkele görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli kertenkele gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kertenkele görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında evinde kertenkele görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde kertenkele görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında suda kertenkele görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcek kertenkele görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir