AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kertenkele görmek

Kahve falında suda kertenkele görmek

Kahve falında suda kertenkele görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, aradığı çareleri bulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Kahve falında suda kertenkele görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kertenkeleden kaçmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kertenkele görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında pembe kertenkele görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir