AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde kertenkele görmek

Kahve falında üstünde kertenkele görmek

Kahve falında üstünde kertenkele görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında üstünde kertenkele gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Kahve falında üstünde kertenkele görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek batıl amele, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve kertenkele görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine inanılır.

Kahve falında kertenkele kesmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir