AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda zehirlenmek

Kahve falında banyoda zehirlenmek

Kahve falında banyoda zehirlenmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, akrabayla araya mesafe konulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, keder yaşayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda zehirlenmek gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında banyoda zehirlenmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, dertlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında zehirleyerek öldürmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli gaz görmek kazançlı işler yapılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehir kusmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına tabir olunur.

Kahve falında zehirli yemek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında zehirli su içmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli iğne görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir