AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirsiz mantar görmek

Kahve falında zehirsiz mantar görmek

Kahve falında zehirsiz mantar görmek hayal kırıklığına, hayallerinin söneceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, yüksek bir makamı olacağına, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirsiz mantar gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hükmünün geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirli mantar toplamak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantardan zehirlenmek onun zamanını çalacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirsiz mantar görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye tabir olunur.

Kahve falında zehirli mantar görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli mantar yemek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir