AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf olan birini şişman gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek hayatını yoluna sokacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalettir.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir