AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman insanı zayıf görmek

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman insanı zayıf gördüyseniz:

  • Hassas şekilde ele alınması gereken konulardan kaçmanız sorunları büyütebilir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek başarılarının sürekli olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet eder.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek iyi günler yaşayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, önemli sorumluluklar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir