AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman birini zayıf görmek

Kahve falında şişman birini zayıf görmek

Kahve falında şişman birini zayıf görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıf gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet eder.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına işarettir.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir