AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıflamış gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir