AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman kadını zayıf görmek

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman kadını zayıf gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek tatsız durumlar yaşanacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulur.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek kazancın günden güne daha da artacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek imkanlarının artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir