AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf adam görmek

Kahve falında zayıf adam görmek

Kahve falında zayıf adam görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, aradığı kişiyi bulacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında zayıf adam gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Kahve falında zayıf adam görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, başarıyla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini zayıflamış olarak görmek kazanılan paranın artacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kişiyi zayıf görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında anneyi zayıf görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek sıhhat ve moral bulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, işinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir