AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilolu birini zayıf görmek

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında kilolu birini zayıf gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kızın kilodunu görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birini çok kilolu görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilolu bebek görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kilodunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir