AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi zayıf görmek

Kahve falında kişiyi zayıf görmek

Kahve falında kişiyi zayıf görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında zayıf kişi görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi zayıflamış görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında kişiyi zayıf görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi zayıf görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek helal kazanç elde edileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir