AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı çok zayıf gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı zayıflamış görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında insanı zayıflamış görmek sorunlarını gidereceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı zayıf görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok zayıf insan görmek sorunların ve engellerin biteceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında insanı zayıf görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Kahve falında zayıflamış insan görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir