AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini zayıflamış olarak görmek

Kahve falında kendini zayıflamış olarak görmek

Kahve falında kendini zayıflamış olarak görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sağlığını da kaybedeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında kendini zayıflamış olarak gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek diplomalı kimse olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi zayıf görmek eski enerjisini bulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıflamış kadın görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıflamış erkek görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında birini olduğundan zayıf görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi zayıf görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birini zayıf görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir