AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi zayıf görmek

Kahve falında anneyi zayıf görmek

Kahve falında anneyi zayıf görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi zayıf gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Kahve falında anneyi zayıflamış görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini zayıf görmek ne yapacağını şaşıracağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında annemi zayıflamış görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi zayıf görmek önemli işler yapacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf adam görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında zayıf koyun görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalettir.

Kahve falında kendini çok zayıf görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf deve görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir