AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf not aldığını görmek

Kahve falında zayıf not aldığını görmek

Kahve falında zayıf not aldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında zayıf not aldığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnede zayıf not görmek her zaman çok mutlu olacağına, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Kahve falında zayıf not almak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında zayıf not görmek büyük aksilikler yaşayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında iyi not aldığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir