AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü yüzmek

Kahve falında yüzüstü yüzmek

Kahve falında yüzüstü yüzmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yeni fırsatlar sunulacağına inanılır.

Kahve falında yüzüstü yüzmek gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Kahve falında yüzüstü yüzmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yeni projelere atılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüstü düşmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü uyumak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek sevdiği kişilere kavuşacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir