AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüstü yatan birini gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüstü uyumak fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yüzüstü yatmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüstü düşmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir