AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü yere düşmek

Kahve falında yüzüstü yere düşmek

Kahve falında yüzüstü yere düşmek emrinde insan çalıştıracağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar veya jestler bir ilişkinizde bağlılığın artmasını sağlayabilir.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüstü düşmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına inanılır.

Kahve falında yüzüstü yatmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uyumak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak el üstünde tutulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek işlerin başına geçeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir