AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü düşmek

Kahve falında yüzüstü düşmek

Kahve falında yüzüstü düşmek malının ve parasının çoğalacağına, güçten ve takatten düşeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü düşmek gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında yüzüstü düşmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü düştüğünü görmek ayağa kalkacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uyumak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak işlerinin bollaşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında yüzüstü yüzmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüstü sürünmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir