AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü uzanmak

Kahve falında yüzüstü uzanmak

Kahve falında yüzüstü uzanmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, düzenin kurulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzüstü uzanmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüstü uyumak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü düşmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir