AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü sürünmek

Kahve falında yüzüstü sürünmek

Kahve falında yüzüstü sürünmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çalıştığına değeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hidayete erip huzuru bulacağına inanılır.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüstü düştüğünü görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüstü düşmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir